Stichting Nikan and FriendsOver ons

Wij zijn Rene en Sandra van Stal Kee's Sage te Rockanje en hebben sinds 2007 een geweldige kudde minipaarden met een GROOTS karakter en een GROOT hart, die in de dagelijke praktijd laten zien dat zij goed samen gaan met mensen die net even anders zijn.

Paarden oordelen niet!

Wij hebben de afgelopen jaren al heel veel mensen kunnen verblijden en helpen met de bezoekjes aan onze stal of bij de mensen op locatie.

Hoe alles begonnen is kunt u hier lezen

Omdat wij heel graag nog meer willen kunnen betekenen zijn wij dankzij een geweldige sponsor sinds april 2016 Sticting Nikan and Friends geworden.

Wij zetten onze kudde minipaarden en onszelf, met veel voldoening, geheel belangeloos in voor kinderen met een beperking, mensen met geheugen verlies, eenzame ouderen en revaliderende mensen.

Op onze stal locatie ontvangen wij mensen uit deze doelgroepen op afspraak en gaan dan 1 op 1 aan de slag. In de nabije toekomst willen wij ook graag groepen ontvangen.

Maar wij gaan ook in de regio met de trailer op pad met Nikan en/of 1 van zijn vriendjes naar instellingen, verzorghuizen of evenementen toe, omdat wij zoveel mogelijk mensen van deze belangrijke doelgroepen de kans willen geven om met een klein paard met groot hart te knuffelen.

Iedere glimlach/herkenning is onze beloning!