Stichting Nikan and FriendsVrienden van onze Stichting

Zonder sponsoren zouden wij niet belangeloos met Nikan and Friends al deze mensen kunnen blijven verblijden met een bezoek of hen ontvangen bij ons.

Wilt u de Stichting helpen?
Iedere donatie op rekening NL73INGB 0007252754 t.n.v. stichting Nikand and Friends is ontzettend welkom.

Wij zijn echter blij met alle vormen van hulp. Hierbij kunt u denken aan materialen, dienstverlening, kortingen of wellicht heeft u een bedrijf en wilt u iets ter beschikking stellen (zodat wij dat kunnen ruilen, veilen, verkopen op een rommelmarkt of voor een loterij gebruiken).

Lieve mensen, ontzettend bedankt voor alle vormen van hulp de afgelopen tijd! Ook voor alle steun en donaties die wij al mochten ontvangen nog voor wij officieel een stichting werden.
Op Nikan zijn Facebook pagina worden steeds updates hierover gezet, zodat u op de hoogte blijft van alle mensen die ons een warm hart toedragen.

Onze special dank gaat uit naar equalis bewindvoering voor hun steun. Zij hebben ons naast financieel ook met raad en daad bijgestaan met betrekking tot onze stichting. Dit bedrijf heeft het zelfs op zich genomen om ervoor te zorgen dat wij nu officieel een stichting zijn geworden.

Ontzettend blij is onze stichting met het sponsorbedrag van Uniper Benelux N.V. , bedankt voor het vertrouwen in stichting Nikan and Friends.

Angelique Palmen bedankt voor je donatie paardendekens voor verkoop ten bate onze stichting.

Familie van Sabben ontzettend bedankt voor het doneren van heel veel spullen die wij mogen verkopen voor ons doel.

Jacyntha heel erg bedankt voor het schenken van parcours materiaal voor Nikan en zijn vriendjes.

equalis bewindvoering, zij hebben ook dit mooie advertentiebord laten maken voor op de golfclub.

Dankjewel trouwe sponsor Loes van kapsalon Loezz te Helden , voor haar maandelijkse bijdrage op de rekening. Tevens heeft zij 1 gehele maand haar fooienpot gedoneerd speciaal voor Nikan.


Maaike Hombroek van Voeren uit de natuur willen wij bedanken voor haar regelmatige sponsoring van het voer, snoepjes en overige voor Nikan and Friends. De kudde doet het erg goed op dit gezonde, natuurlijke voer dat wij alle paardenbezitters van harte kunnen aanbevelen.


Ook bedanken wij WAM Software & Consultancy voor de financiële bijdrage. Deze bijdrage heeft ons weer een stapje verder geholpen.

Dank ook aan Kringloop Rockanje voor de gratis taxatie van antieke spullen en hun bijdrage voor onze eigen rommelmarkt.

Mirjam van der Boom willen wij bedanken voor haar geweldige ideeën en inspiratie voor leuke artikelen. Mede door jouw artikelen heeft Nikan er nog meer fans bijgekregen.

De familie Looij heeft ons heel blij gemaakt met de tegels, zodat er nu een pad is op stal die nu bruikbaar is voor mensen in een rolstoel. Super bedankt ook hiervoor!

Daarnaast gaat onze dank uit naar Petra van de Werf, onze thuiskapster die ons gezin gratis geknipt heeft voor het potje Nikan. Wij goed gekapt, potje van Nikan goed gespekt.

En natuurlijk bedanken wij de Knuffelmeetinggroep van Stal Kee’s Sage die allen gedoneerd hebben tijdens een knuffelmeeting of op eigen wijze. Wat zouden wij zonder deze trouwe lieve vriendenclub moeten. Proost lieve mensen!

Niet te vergeten bedanken wij een aantal anonieme, lieve mensen die geld gestort hebben maar liever niet genoemd worden. Wij weten wie jullie zijn en dragen jullie een warm hart toe.

Dan onze geweldige familie niet te vergeten. De kinderen die hun zakgeld een maand hebben overgeslagen voor het potje van Nikan, geweldig! Ook moeder/schoonmoeder, broer/zussen en hun wederhelften, ooms/tantes en nichtjes/neefjes bedanken wij voor hun donaties. Schoondochter Lisette gaat met ons mee naar rommelmarkten en helpt met spullen verkopen. De opbrengst van zo’n dag gaat naar Stichting Nikan and Friends. *Wij zullen vaker deelnemen aan rommelmarkten, dus ook spullen die hiervoor bruikbaar zijn, zijn van harte welkom.

Stella en Willem van Baarle, wij kunnen jullie niet genoeg bedanken voor wat jullie voor ons doen. Wat een enorme eer dat wij de bolderkar van jullie Boy hebben mogen ontvangen en nu mogen gebruiken voor ons goede doel. Op deze manier zal Boy altijd deel uit blijven maken van onze stichting en zit hij in ons hart. Dat er zich nog maar veel vlinders mogen ontpoppen mede door hem.


En last but not least bedanken wij familie en vrienden die op ons gezamenlijke gezinsverjaardagsfeest niet aan ons, maar aan de Stichting Nikan and Friends een bijdrage hebben gedoneerd. Geweldig!
We zijn heel blij met en dankbaar voor zoveel lieve mensen om ons heen, die vertrouwen hebben in ons, onze kudde en het belang van onze stichting.